KURZ TEHOTENSKEJ JOGY PRE 2. A 3. TRIMESTER ZAČÍNAME UŽ 09.11.2024

5 – týždňový sobotný kurz gravid (prenatálnej) jogy v Bánovciach nad Bebravou

Chceš prežiť svoje tehotenstvo v harmónii? Túžiš sa v rytme dychu hlbšie napojiť na svoje bábätko? Cítiš, že potrebuješ pravidelný pohyb, no bojíš sa s cvičením počas tehotenstva začínať sama?

Mám pre Teba riešenie. Otvorím Ti dvere do jogového sveta a prevediem Ťa bezpečnými pozíciami tak, aby priniesli úžitok nielen Tvojmu telu, ale boli zároveň aj pohladením pre Tvoju dušu.

Obdobie gravidity je pre každú ženu obdobím veľkých zmien. Napriek tomu, že sme vo svojom prežívaní každá iná, v tehotenstve nás predsa len niečo spája. V našich telách bijú (minimálne) dve srdcia.

Som certifikovanou lektorkou prenatálnej jogy a s láskou Ťa budem sprevádzať na ceste k vnímavému tehotenstvu. Predchádzajúce skúsenosti s jogou nie sú vôbec potrebné. Kurz je zostavený tak, aby bol vhodný aj pre začiatočníčky. Na tomto odkaze sa o gravid joge dozvieš všetko potrebné.

Viem, že toto obdobie nemusí byť pre Teba také ideálne, ako ho prezentujú sociálne siete. Chápem, že môžeš byť unavená a ubolená, že máš doma ďalšie dieťa alebo musíš naopak chodiť do práce. Je nesmierne náročné skĺbiť to všetko dohromady a vedz, že Ti rozumiem. Všetky emócie, ktoré cítiš, sú v poriadku.
Pre mňa osobne bola tehotenská joga doslova záchranným kolesom.

Ukážem Ti, ako si môžeš aj v pohodlí domova uľaviť od bolesti krížov či pocitu ťažkých nôh. Naučím Ťa jednoduché dychové techniky, ktoré Ti pomôžu nielen zmierniť stres, ale vďaka aktivácii svalov panvového dna sú zároveň skvelou prípravou na samotný pôrod. Venuješ si vedomú hodinku a dokonale si navnímaš svoje telo a jeho potreby. Pochopíš, čo znamená skutočne spomaliť a vďaka tomu si užiješ čas iba pre seba.

Vytvoríme si spoločne bezpečný a podporný priestor, kde budeš môcť s ostatnými ženami zdieľať všetky svoje tehotenské radosti i strachy. Naladíme sa na jednu vlnu a každá lekcia nám prinesie nové poznanie.

Stretávať sa budeme vždy v čase 10:00 – 11:00 v telocvični na Sokolovni počas 5 po sebe nasledujúcich sobôt: 09.11., 16.11., 23.11., 30.11. a 07.12.2024.
Finančný príspevok na celý kurz je 40 € a pokrýva činnosť občianskeho združenia MIRI YOGA o.z. a náklady spojené s prenájmom priestorov.

V prípade, že sa Ti kurz kryje s predpokladaným termínom pôrodu, ale chceš sa prihlásiť, napíš mi na Facebooku alebo na info@miriamaterlandova.sk.
Ak máš ku kurzu akékoľvek doplňujúce otázky alebo Ti je niečo nejasné, som tu pre Teba. Nemaj obavy, som presvedčená, že spoločne nájdeme potrebné odpovede.

Teším sa na Teba.